Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/ozcelikb/public_html/detay.php on line 23

Haberler › 2012-TEMMUZ

Teknoloji gelişimini yakından takip ediyoruz. Araçlarımızın rota ve seyir durumlarını merkezimizden uydu aracılığıyla 24 saat izliyoruz.

@28 Temmuz 2012

GPS (Araç Takip Sistemi) sorumluluğumuz altındaki bütün araçların hız, mesafe, konum ve vb. bilgilerinin online olarak izleyebiliyor ve geçmişe ait verilerle raporlama yapabiliyoruz. Aracın güzergahını güvenlik açısından en uygun hale getirip güzergah planlaması ile birlikte sorumlu kişilere yada öğrenci ebeveynlerine şifre tahsis ederek onlarında araçlarını takip edebilmelerine imkan sağlıyoruz.

Haberler › 2012-TEMMUZ

Müşterilerimize konuk severliğimizi daha iyi göstermek adına başladığımız yeni şirket binamızın yapımı hızla devam ediyor.

@28 Temmuz 2012

Geçen yıllarda hizmet ağımızın ve müşteri portföyümüzün genişlemesi nedeniyle müşteri ihtiyaçlarını daha üst kalitede ve daha kurumsal bir ortamda karşılamak adına modern iş hayatının gereksinimlerini karşılayabilecek bir şirket binasının yapımı için yola çıktık. Yeni şirket binamızın yapımı hızla devam etmekte. Müşterilerimizi yeni hizmet binamızda karşılamak için sabırsızlanıyoruz.